Funkcionális és megfizethető üzleti raktározás a raktar24.hu-nál!

Funkcionális és megfizethető üzleti raktározás

Az online kereskedelem az egyik legfontosabb értékesítési csatornává vált az elmúlt időszakban. Az ugrásszerű fejlődés számos kérdést felvet a webshopot üzemeltető vállalkozókban:

Hol tároljam az árukészletet?

Hol csomagoljam a megrendeléseket? 

Hol találok olyan helyet, ami mindig elérhető az alkalmazottak és a beszállítók számára?

A megnövekedett kereslet, nagyobb árukészletet igényel, melyet már az otthoni garázs nem bír el. Erre a problémára is kínál megoldást a raktar24.hu.

Tárolóink megfizethető megoldást kínálnak a raktárkészlet elhelyezésére. Könnyebb és kényelmesebb, ha minden termék egy helyen van. Számos webshop vállalkozást ismerünk, akik működésük elején, az otthoni térből választottak le helyet az árukészlet tárolására, de a megnövekedett vásárlói réteg nagyobb készletet igényelt. A nagyobb készlet pedig több helyet, ezért választottak minket. Így az otthon – munkahely egyensúly megmarad. 

Nemcsak költséghatékony, de biztonságos is, hiszen egyedi biztonsági rendszerrel ellátott raktárakba csak az mehet, aki ismerti az önálló riasztó kódokat vagy telefonszámokat, nem is beszélve a kamerás megfigyelésről. A Raktár24-nél a tárolt készlet bármikor elérhető, hiszen önkiszolgáló tárolóink a nap 24 órájában látogathatóak.

Nézz körül weboldalunkon, válaszd ki a számodra optimális helyszínt és raktárt 3m2 és 30m2 között. Használd a részletes raktárkeresőnket, többféle szűrőfunkciónak és rendezési sorrendnek köszönhetően, pár kattintásból megtalálod a számodra tökéletes üzleti raktár egységet.