Gumiabroncsok tárolása a Raktár24-ben

Gumiabroncs tárolás

Az gumiabroncsok tárolása állandó probléma lehet. Legtöbb esetben nincs sok választási lehetőség, így a dohos pincébe, vagy szabad ég alatt várják a következő szezont.  Azonban fontos tudni, hogy a gumiabroncsok érzékenyek az időjárásra, a napra, és hőmérséklet ingadozásra is. Mindenképp tartsa távol a gumikat a naptól, az UV sugarak károsíthatják azokat. Tárolásának legjobb módja egy száraz, temperált raktár, az így tárolt gumik élete meghosszabbodik.

A gumiabroncsok megóvása érdekében javasolt azokat raktározás előtt megtisztítani, ezzel is növelve az élettartamot.  Erre sokan nem érzünk lelkesedést, vagy egyszerűen időnk nem engedi, mégis szükséges a gumik, felnik megóvása érdekében. A Raktár24-nél levesszük válláról ezt a gondot, tárolási szolgáltatásunk mellé, kérheti a gumiabroncsok tisztítását is. 

Temperált és biztonságos raktáraink tökéletes megoldást nyújtanak a gumiabroncsok teleltetésére vagy épp nyaraltatására is. Megkíméljük attól is, hogy gépkocsija hátsó ülésen hozza a Raktár24-be leszerelt kerekeit. Hozom-viszem szolgáltatásunk keretében mi magunk hozzuk el azokat a szerelőtől, megkímélve ezzel derekát és autója állapotát. 

A gumiabroncsok cseréje és javítása költséges mulatság, garantáltan többe kerül, mint a Raktár24-nél biztonságban tárolni azokat. Ráadásul rendkívül kényelmes, több hely marad otthon, és a gumiabroncsok állapota miatt sem kell aggódni tovább. 

Nézze meg a lehetőségeket!