Hogyan spórolok meg pénzt egy 0-24 mini raktár segítségével?

hogyan-sporolok-meg-penzt-egy-0-24-mini-raktár-segitsegevel

Annyira megszokod, hogy azt fogod kérdezni, eddig ezt miért nem használtam.

Akciós háztartási gép? Ikea konyhabútor hetek?
De addig hova rakjam? Hol tároljam le az építkezésre folyamatosan beszerzésre kerülő berendezéseket?

Úristen, folyamatosan megy fel az ára. Főleg most. sad 
Meg kellett volna venni két hete, amikor még annyi volt...

Ugye, hogy ismerős? Előbb utóbb úgyis megveszed a csempét, a hűtőt, a mosogatógépet ha építkezel, csak éppen nagyon nem mindegy mikor! Egy konyhabútor jó időben / akcióban történő elcsípése akár 400-500 ezer Forint megtakarítást is jelenthet. És ha elhúzódik az építkezés?! Akkor addig hova pakoljuk át? Kerülgesse egy kedves rokon, vagy rászánjuk azt a 15.000 Ft - 50.000 Ft havi összeget, amivel mindez kényelmesen és egyszerűen megoldható, és nem kell szívességet kérni, vagy hallgatnunk a vasárnapi ebédnél, hogy "mikor viszitek már azt haza kislányom".

A mini raktár / Self Store vagy ismertebb nevén önkiszolgáló raktár itt hozza vissza bőségesen az árát. Akkor kell venni, amikor akcióban van, szállítsák egyből oda, és majd elhozod (vagy kivisszük Nektek), ha már ott tart az építkezés fázisa. Nem sérül, nem pakolgatja el munkás nyolcszor, nem mennek neki, nem festik össze. Segítünk a targoncás leemelésben (előzetes időpont egyeztetéssel, havi két alkalommal benne van a bérleti díjban).

 

Nézze meg elérhető tárolóinkat, keressen megfelelő méretű mini raktárat, self storage-t, temperált tárolót esetlek kültéri raktárkonténert.

Kitartást kíván minden építkezőnek a raktar24.hu csapata smiley