Kezdődik a nyaralás előtti káosz!

Kezdődik a nyaralás előtti káosz!

A hétköznapi rohanás után bízunk abban, hogy a nyaralás alatt majd sikerül feltöltődni, kikapcsolódni, új élményekkel gazdagodni. Viszont ahogy közeledik az indulás időpontja, egyre több kérdésre keressük a választ. Hol a hálózsák? A felfújható flamingó? A békatalp és a búvárszemüveg? A pumpa, a matracok? A napernyő, meg a strandsátor? A tetőcsomagtartót ki fogja kiszabadítani a sarokból? Bőröndöket látta valaki? A hűtőtáskának itt kell lennie valahol?!? Milyen jó lenne, ha ezek a szezonális eszközök egy helyen lennének, biztonságban, tiszta környezetben! Ez nem lehetetlen küldetés!

A sikeres küldetés teljesítéséhez mi segítünk, állunk rendelkezésre. Számos self store jellegű beltéri kis-, közepes- lakossági tárolót kínálunk 3 m2-től egészen 15 m2-ig. Ezen felül, ha nem elegendő a beltéri tároló alapterülete, rendelkezésre állnak 30 m2-es kültéri konténerek a tárgyak elhelyezésére. A különböző méretű self store tárolóink változó igényeknek megfelelően Budapesten a III., VII., VIII. és XIII. kerületben, Szentendrén, Pomázon, Győrben, Sződön és Debrecenben találhatók. Érdemes végig gondolni, melyek azok a tárgyak, amik szezonálisak, mégis egész évben kerülgetünk, vagy épp elrejtünk.

Minden raktárunk biztonságos. Ha nálunk bérelsz tárolót, 0-24 órában hozzáférhetsz az értékeidhez. Rugalmas-, gyors ügyintézéssel, rövid- és hosszú távú bérlési lehetőséggel várunk.

Próbáld ki a részletes raktárkeresőnket, ahol többféle szűrőfunkciónak és rendezési sorrendnek köszönhetően, pár kattintásból megtalálod a számodra tökéletes lakossági mini tárolót, melyek már várják az értékeidet, szezonális tárgyaidat.

Szezonális? Raktár24 az ideális!