Költözz be most hétvégén!

Még, időben vagy! A hosszú hétvégén be is költözhetsz új raktáradba!

Közeledik a hosszú hétvége, egy újabb remek alkalom, hogy az otthon felhalmozódott és nem használt tárgyakat összepakold és elhozd a Raktár24 tárolóinak egyikébe. Még időben vagy, péntekig le is szerződünk és kezdődhet a bepakolás. 

A hosszú hétvége alatt, pedig akkor jössz-mész a kiválasztott raktárba, amikor csak akarsz. Hiszen NON-STOP lehetőséged van a saját raktáradat használni. Nem kell bejelentkezni vagy a nyitvatartási időt figyelni. 

A piaci igényeket feltérképezve a leggyakoribb beltéri tároló méreteink a 3,6 m2-től 30 m2-ig terjednek. A különböző extrákat, mint riasztó, füstérzékelő, vagy éppen az autóval a tároló ajtajáig típusú funkciókat a részletes raktár keresőben tudod igényeinek megfelelően kiválasztani.

Kiváló infrastruktúrájú, jó közlekedésű, könnyen megközelíthető és a nap 0-24 órájában üzemelő BELTÉRI mini storage helyszíneket kínálunk az Észak-Budai régióban, 3 helyszínen:

Budapest III. kerület, Újliget sétány 

Pomáz, Ipartelep utca 

Szentendre, Kalászi út

Szinte biztos, hogy mindannyian meg tudunk tölteni egy 4 m2-es mini storage egységet olyan tárgyakkal, melyeknek éppen nincs aktualitása, szezonálisak, vagy átmenetileg nem szükségesek. Gondoljunk csak a sílécekre, szánkókra, kinőtt bringákra vagy gyerekruhákra. Bármi is van nap mint nap az utadban, hozd el önkiszolgáló raktáraink egyikébe és meglátod, a környezeted fellélegzik. 

Segítség kell a költözéshez?  - Semmi gond! Erre is van megoldásunk! Minden információt megtalálsz weboldalunkon.

Valójában életteret veszünk, amikor raktárt bérlünk.  
Keress minket bátran elérhetőségeink egyikén! 

Dobozolásra fel!