Létrehoztuk Szentendrén az önálló raktározás új dimenzióját!

Szentendrén önálló raktározás

Bérlőink számára kiváló infrastruktúrájú, jó közlekedésű, könnyen megközelíthető és a nap 0-24 órájában üzemelő „mini storage” raktárakat kínálunk Szentendrén

Akár magánszemély akár cégtulajdonos, az új raktárainkban most még kényelmesebb a tárolás. Teljesen fedett, zárt temperált környezet biztosítja a tárgyak védelmét az időjárási viszontagságoktól. Tiszta és jól megvilágított létesítményünket számos biztonsági rendszerrel láttuk el, melyeket igény szerint tovább bővíteni is lehetséges. 

A raktárak teljesen akadálymentesek, némelyik közvetlenül gépkocsival, utánfutóval vagy teherautóval is megközelíthető, így biztosítva a könnyebb ki és bepakolást. A kétszárnyú konténerajtónak köszönhetőan, nagyobb, nehezebb tárgyak is könnyedén elhelyezhetőek tárolóinkban.

A 6m2 és 30m2 közötti tároló egységekkel bérlésével optimális teret adhatunk az üzleti vagy otthoni tárolási igényeknek.  A Raktár24 elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy profi és személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk Bérlőinknek, ezért egyedi igényeket is örömmel teljesítjük. 
 
Szolgáltatásaink:

Költöztetés, Autóbérlés sofőrrel, Autóbérlés sofőr nélkül, Autógumi hozom-viszem szolgáltatás (raktárból szerelőhöz, szerelőtől raktárba), Téli-nyári gumi, alufelni betárolás előtti szakszerű tisztítása, A ki- és bepakolások idejére ingyenes parkoló, Molnárkocsi, emeléshez elektromos béka ingyenes használata, Csomagoláshoz és tároláshoz szükséges dobozok, csomagolási segédanyagok beszerzése, Egyedi méretű tároló.

Várjuk hívását, várjuk Szentendrén!