NON-STOP lakossági tároló szolgáltatás a raktar24.hu-nál!

NON-STOP lakossági tároló szolgáltatás

Nevünkből adódóan a raktar24.hu, 0-24 órás szolgáltatást nyújt bérlői számára. A bérelt tárolóba bármikor lehet jönni, bármikor lehet menni, pakolni, dobozolni. Nem kell előre bejelentkezni! A szerződéskor kapott kódokkal korlátlan számban lehet nyitni és zárni a bérelt egységet.

Kényelmes. Rugalmas. Költséghatékony. Biztonságos. Ez a raktar24.hu

Raktáraink kivétel nélkül mind kulturált környezetben, könnyen megközelíthető helyen kerültek kialakításra. A piaci igényeket feltérképezve a leggyakoribb beltéri tároló méreteink 3,6 m2-től 30 m2-ig terjednek. A különböző extrákat, mint riasztó, füstérzékelő, vagy éppen az autóval a tároló ajtajáig típusú funkciókat a részletes raktár keresőben tudod igényeinek megfelelően kiválasztani.

A lakossági mini raktárak bérelhetőek rövid és hosszú távra is. Ha csak 1 hónapra van szükség „helyre”, ebben is segítünk, de ha mégis tovább bérelnéd az egységet, semmi gond, egyszerűen csak meghosszabbítjuk a bérleti szerződést.

Raktárközpontjainkban különböző méretű tárolók kerültek kialakításra, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb egységet. Nézz körül nálunk:

Budapest III. kerület, Újliget sétány 
Pomáz, Ipartelep utca 
Szentendre, Kalászi út

 
A Raktár24 csapata mindent megtesz azért, hogy zökkenőmentesen történjen a tárolóba való beköltözés, ezért az alábbi szolgáltatásokkal segítünk:

  • Költöztetés
  • Autóbérlés sofőrrel
  • Autóbérlés sofőr nélkül
  • Autógumi hozom-viszem szolgáltatás (raktárból szerelőhöz, szerelőtől raktárba)
  • Téli-nyári gumi, alufelni betárolás előtti szakszerű tisztítása
  • Csomagoláshoz és tároláshoz szükséges dobozok, csomagolási segédanyagok beszerzése
  • Egyedi méretű tároló

Egyszóval: bármikor, bármihez hozzáférhetsz, ha nálunk bérelsz raktár egységet!