Tegye fel a kezét, aki nem gyűjtöget!

Tegye fel a kezét, aki nem gyűjtöget!

Hányszor hallottam, hogy jó lesz még valamire, ne dobjuk ki! Tegyük el a gyerekruhákat, úgyis tervezzük a következő csemetét! No igen, de a két gyermek születése közt eltelt évek alatt olyan szinten halmozódnak fel a tárgyak, játékok, ruhák, kiságyak, matracok, homokozók, biciklik, hogy igazából azon gondolkozunk, hogy nagyobb házba kellene költözni. Érdemes egy hosszú hétvégén körülnézni, és egy elméleti szanálást tartani. Nem, nem dobjuk ki azokat, mert kötődünk hozzájuk, érzelmi szállal, emlékkekkel megtöltött tárgyak ezek. De mielőtt életterünket raktárrá alakítanánk, fontoljuk meg egy valós raktár bérlését. 

Ne féljünk az újdonságtól, vagy, hogy mit mondanak a szomszédok!

A Rakár24-ben való tárolás biztonságos és akkor látogatja az egységet, amikor csak akarja.Képzeljen el egy őszi hétvégét, amikor a kerti bútorokat nem kell egymásra legózni, lefóliázni és rettegni attól, hogy tönkremegy a nagy hidegben. Nem kell egész télen kerülgetni a fűnyírót, trambulint, napernyőt, hisz az is kényelmesen elfér a raktárában.

Szinte biztos, hogy mindannyian meg tudunk tölteni egy 4 m2-es mini storage raktárat, olyan tárgyakkal, melyeknek éppen nincs aktualitása, szezonálisak, vagy átmenetileg nem szükségesek.

Valójában életteret veszünk, amikor raktárt bérlünk.