Rólunk

A raktar24.hu anyacége 2006-tól foglalkozik ingatlan bérbeadással, építéssel és üzemeltetéssel. Mini storage, azaz önkiszolgáló mini raktárak, tengeri konténerek bérbeadásával 8 éve foglalkozik. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Az anyacég a MOLINO Kft. 2001 óta sikeres szereplője a magyar közterületi reklámfelület bérbeadás területén, valamint a reklámkivitelezés és nyomdai szolgáltatások piacán országosan.

2012-ben, előszőr pomázi saját telephelyünkön kezdtünk el raktárak és mini raktárak kiadásával és üzemeltetésével foglalkozni, így nagy tapasztalatunk van az önkiszolgáló raktár piacon. Kezdetben még csak konténerraktárakat, úgynevezett kontener storage-okat helyeztünk ki, kamerával megfigyelt és bekerített területünkön.

A konténerraktár tárolók számának növekedésének köszönhetően megnyitottuk második helyszínünket, Szentendrén a 11-es út mellett, ami mindössze pár perc a békásmegyeri, illetve a budapesti határvonaltól. Dunakesziről 10 perc alatt könnyen megközelíthetőek a raktárak a Megyeri hídon keresztül.

A piaci igényeket feltérképezve a leggyakoribb tároló méreteink a 3,6 m2-től 30 m2-ig terjednek. A weboldalunkat böngészve több, mint 331 darab különböző méretű beltéri és kültéri self storage tárolóból válogathat.

A Molino cégcsoport mindig igényes volt a felhasználói élményre és a weboldalak könnyű átláthatóságára, így örömmel mondjuk, hogy a legkorszerűbb mini storage és mini raktár kereső weboldalon jár. A többféle szűrőfunkciónak és rendezési sorrendnek köszönhetően pár kattintásból meg tudja találni az Önnek megfelelőt.

A különböző extrákat, mint riasztó, füstérzékelő, vagy éppen az autóval a tároló ajtajáig típusú funkciókat a részletes raktár keresőben tudja igényeinek megfelelően kiválasztani.

Bérlőink számára kiváló infrastruktúrájú, jó közlekedésű, könnyen megközelíthető és a nap 0-24 órájában, azaz éjjel-nappal üzemelő mini storage helyszíneket kínálunk. Raktárkonténerek, tárolók, mini raktárak, Self storage helyszíneink:

Budapest - beltéri temperált tárolók, mini raktárak és Self Store-ok

Szentendre Kültéri- és beltéri tárolók, raktárkonténerek

Pomáz Kültéri raktárkonténerek és beltéri tárolók

Debrecen beltéri mini raktárak

Győr - Kültéri raktárkonténerek

  • M1- E81 Üzleti Park - Töltéstava, Lévay Henrik - Forgács u. sarok

Köszönjük a bizalmat,

Mihalkó Anett / raktar24.hu divízióvezető
Tarján Tibor / MOLINO Kft. ügyvezető