Hírek

10 érv - 10 helyszín

Mert mindig elérhetőek vagyunk, 0-24 órában bemehetsz a területekre, Rugalmas bérleti időtartamaink vannak, időarányos a bérleti díj számítás, és nálunk nincs minimum bérleti idő!

Spóroljon a család a mini raktár költségen

Több éves tapasztalat alapján mondhatjuk, hogy ügyfeleink előnyben részesítik, ha több család osztozik a bérleti díjon. Így két családnál már kedvezőbb havi költséggel jár egy nagyobb helyiség bérlése. 

2023. február 17. Síelni indultok?
Állj be saját autóddal

Állj be saját autóddal az indulás előtti bepakoláshoz  mini raktáradtól / tárolódtól mindössze pár méterre. Nincs bonyolult bejutás. Bármikor, a nap 24(!) órájában hozzáférsz holmijaidhoz.

2022. december 16. Hello 3. kerület!

15 db prémium beltéri, autóval közvetlenül megközelíthető mini storage-al bővültünk a 3. kerület Vihar utca Raktár utcai körforgalomnál! 2 darab kis méretű, és 13 darab közepes méretű beltéri tároló található.

Kültéri konténer, vagy beltéri tároló?

Minden tároló, mini raktár, self store típusnak megvan az előnye. Kültéri ún. konténer tárolóink, raktárkonténereink autóval közvetlen a tároló bejáratáig megközelíthetőek.

2022. augusztus 16. Rend a lelke mindennek!
Rend a lelke mindennek

Tegyetek rendet otthonotokban és munkahelyeteken is, és tároljátok az időszakos tárgyaitokat könnyen elérhető mini raktáraink valamelyikében. Segítünk a költözködésben teherautóinkkal, targoncás emelésben.

 Adj vissza területet bérelt irodádból

Hogy miért gondoljuk azt, hogy tudnánk még pénzt megtakarítani az elkövetkező nehéz időkre? Pontosan tudjuk, hogy a céges iratokat, mappákat, pályázati anyagokat bizony meg kell őrizni legalább 7 évig a jelenlegi szabályozások szerint.

Örömmel jelentjük be, hogy a raktar24.hu újabb 12 db önkiszolgáló tárolóval bővült. Könnyen megközelíthető helyen, Debrecenben a belváros szívében a Fórum Plázával szembeni Párizsi udvar társasházában.

hogyan-sporolok-meg-penzt-egy-0-24-mini-raktár-segitsegevel

Előbb utóbb úgyis megveszed a csempét, a hűtőt, a mosogatógépet ha építkezel, csak éppen nagyon nem mindegy mikor! Kerülgesse egy kedves rokon, vagy rászánjuk azt a 15.000 Ft - 50.000 Ft havi összeget, amivel mindez kényelmesen megoldható

Szedjétek össze a ritkán, vagy szezonálisan használt tárgyaitokat, hogy ne otthon kerülgessétek az értékes életteretekben. 16 új beltéri tároló / mini raktárakkal bővült portfóliónk Szentendrén a Kalászi úti storageban.