Hírek

2022. december 16. Hello 3. kerület!

15 db prémium beltéri, autóval közvetlenül megközelíthető mini storage-al bővültünk a 3. kerület Vihar utca Raktár utcai körforgalomnál! 2 darab kis méretű, és 13 darab közepes méretű beltéri tároló található.

Kültéri konténer, vagy beltéri tároló?

Minden tároló, mini raktár, self store típusnak megvan az előnye. Kültéri ún. konténer tárolóink, raktárkonténereink autóval közvetlen a tároló bejáratáig megközelíthetőek.

2022. augusztus 16. Rend a lelke mindennek!
Rend a lelke mindennek

Tegyetek rendet otthonotokban és munkahelyeteken is, és tároljátok az időszakos tárgyaitokat könnyen elérhető mini raktáraink valamelyikében. Segítünk a költözködésben teherautóinkkal, targoncás emelésben.

 Adj vissza területet bérelt irodádból

Hogy miért gondoljuk azt, hogy tudnánk még pénzt megtakarítani az elkövetkező nehéz időkre? Pontosan tudjuk, hogy a céges iratokat, mappákat, pályázati anyagokat bizony meg kell őrizni legalább 7 évig a jelenlegi szabályozások szerint.

Örömmel jelentjük be, hogy a raktar24.hu újabb 12 db önkiszolgáló tárolóval bővült. Könnyen megközelíthető helyen, Debrecenben a belváros szívében a Fórum Plázával szembeni Párizsi udvar társasházában.

hogyan-sporolok-meg-penzt-egy-0-24-mini-raktár-segitsegevel

Előbb utóbb úgyis megveszed a csempét, a hűtőt, a mosogatógépet ha építkezel, csak éppen nagyon nem mindegy mikor! Kerülgesse egy kedves rokon, vagy rászánjuk azt a 15.000 Ft - 50.000 Ft havi összeget, amivel mindez kényelmesen megoldható

Szedjétek össze a ritkán, vagy szezonálisan használt tárgyaitokat, hogy ne otthon kerülgessétek az értékes életteretekben. 16 új beltéri tároló / mini raktárakkal bővült portfóliónk Szentendrén a Kalászi úti storageban.

raklapemelo

Az új raklapemelőnk már szolgálatba is állt Szentendrén, így a továbbiakban nem okoz gondot a nagyobb áruk mozgatása, még az emeleti tárolókhoz sem. Kisebb helyen is könnyedén mozog, fordulékony és sokoldalú segítség.

2021. augusztus 19. Stresszmentes költözés?
stresszmentes_koltozes

Szinte lehetetlen!

De sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a feszültséget, hiszen a költözés nem ér véget a dobozokba való bepakolással, valakinek ki is kell pakolni őket.

jo_lesz_meg_valamire

Hányszor mondtuk, hallottuk, hogy jó lesz még valamire, ne dobjuk ki! Tegyük el a farsangi jelmezeket, a kinőtt gyerekruhákat, cipőket, játékokat, kismotort, a hintát is és persze a kiságyat matraccal együtt.