Hírek

raklapemelo

Az új raklapemelőnk már szolgálatba is állt Szentendrén, így a továbbiakban nem okoz gondot a nagyobb áruk mozgatása, még az emeleti tárolókhoz sem. Kisebb helyen is könnyedén mozog, fordulékony és sokoldalú segítség.

2021. augusztus 19. Stresszmentes költözés?
stresszmentes_koltozes

Szinte lehetetlen!

De sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a feszültséget, hiszen a költözés nem ér véget a dobozokba való bepakolással, valakinek ki is kell pakolni őket.

jo_lesz_meg_valamire

Hányszor mondtuk, hallottuk, hogy jó lesz még valamire, ne dobjuk ki! Tegyük el a farsangi jelmezeket, a kinőtt gyerekruhákat, cipőket, játékokat, kismotort, a hintát is és persze a kiságyat matraccal együtt. 

2021. július 02. Irattárolás egyszerűen!
irattarolas_egyszeruen_2

Bár digitális korban élünk, a céges papírok csak gyűlnek és gyűlnek, egyik mappa után telik meg a másik, hiszen a szerződések, könyvelési dokumentumok, adójogi, számviteli iratok sok-sok értékes helyet foglalnak el egy vállalkozás életében.

Funkcionális és megfizethető üzleti raktározás

Az online kereskedelem az egyik legfontosabb értékesítési csatornává vált az elmúlt időszakban. Az ugrásszerű fejlődés fontos kérdést vet fel a webshopot üzemeltető vállalkozókban: Hol tároljam az árukészletet?

2021. június 15. Hurrá NYÁR!
Hurrá NYÁR!

Az egész éves rohanás, munka és jelen esetben bezártság után sokan bízunk abban, hogy a tervezett egy-két hetes nyaralás alatt majd sikerül feltöltődni, kikapcsolódni, új élményekkel gazdagodni.

2021. június 09. Melyik tárolót válasszam?
Melyik tárolót válasszam?

Közel 160 tároló közül valóban nehéznek tűnik a választás, ebben segítünk most egy kis összefoglalóval. Raktáraink, tárolóink az alábbi helyszíneken érhetőek el: III. kerület Budapest, Újliget sétány, Pomáz és Szentendre.

Helló III. kerület!

Lakossági bérelhető raktárak a III. kerületben! 0-24 órás hozzáféréssel! A raktárak 3,6m2 és 10,6 m2 között állnak rendelkezésre. A különböző kialakítású önálló raktárak közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

160 lakossági raktáregység 2222 m2-en

Különböző méretű tárolók, több helyszínen, változó igényeknek megfelelően, 3 m²-től 30 m²-ig! Több hely kell? Megoldjuk! A különböző helyszíneken más-más típusú raktárak kerültek kialakításra, így mások a tulajdonságaik is.

NON-STOP lakossági tároló szolgáltatás

Nevünkből adódóan a raktar24.hu, 0-24 órás szolgáltatást nyújt bérlői számára. A bérelt tárolóba bármikor lehet jönni, bármikor lehet menni, pakolni, dobozolni. Nem kell előre bejelentkezni! A kapott kódokkal lehet nyitni és zárni a bérelt egységet.