Hírek

Örömmel jelentjük be, hogy a raktar24.hu újabb 12 db önkiszolgáló tárolóval bővült. Könnyen megközelíthető helyen, Debrecenben a belváros szívében a Fórum Plázával szembeni Párizsi udvar társasházában.

hogyan-sporolok-meg-penzt-egy-0-24-mini-raktár-segitsegevel

Előbb utóbb úgyis megveszed a csempét, a hűtőt, a mosogatógépet ha építkezel, csak éppen nagyon nem mindegy mikor! Kerülgesse egy kedves rokon, vagy rászánjuk azt a 15.000 Ft - 50.000 Ft havi összeget, amivel mindez kényelmesen megoldható

Szedjétek össze a ritkán, vagy szezonálisan használt tárgyaitokat, hogy ne otthon kerülgessétek az értékes életteretekben. 16 új beltéri tároló / mini raktárakkal bővült portfóliónk Szentendrén a Kalászi úti storageban.

raklapemelo

Az új raklapemelőnk már szolgálatba is állt Szentendrén, így a továbbiakban nem okoz gondot a nagyobb áruk mozgatása, még az emeleti tárolókhoz sem. Kisebb helyen is könnyedén mozog, fordulékony és sokoldalú segítség.

2021. augusztus 19. Stresszmentes költözés?
stresszmentes_koltozes

Szinte lehetetlen!

De sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a feszültséget, hiszen a költözés nem ér véget a dobozokba való bepakolással, valakinek ki is kell pakolni őket.

jo_lesz_meg_valamire

Hányszor mondtuk, hallottuk, hogy jó lesz még valamire, ne dobjuk ki! Tegyük el a farsangi jelmezeket, a kinőtt gyerekruhákat, cipőket, játékokat, kismotort, a hintát is és persze a kiságyat matraccal együtt. 

2021. július 02. Irattárolás egyszerűen!
irattarolas_egyszeruen_2

Bár digitális korban élünk, a céges papírok csak gyűlnek és gyűlnek, egyik mappa után telik meg a másik, hiszen a szerződések, könyvelési dokumentumok, adójogi, számviteli iratok sok-sok értékes helyet foglalnak el egy vállalkozás életében.

Funkcionális és megfizethető üzleti raktározás

Az online kereskedelem az egyik legfontosabb értékesítési csatornává vált az elmúlt időszakban. Az ugrásszerű fejlődés fontos kérdést vet fel a webshopot üzemeltető vállalkozókban: Hol tároljam az árukészletet?

2021. június 15. Hurrá NYÁR!
Hurrá NYÁR!

Az egész éves rohanás, munka és jelen esetben bezártság után sokan bízunk abban, hogy a tervezett egy-két hetes nyaralás alatt majd sikerül feltöltődni, kikapcsolódni, új élményekkel gazdagodni.

2021. június 09. Melyik tárolót válasszam?
Melyik tárolót válasszam?

Közel 160 tároló közül valóban nehéznek tűnik a választás, ebben segítünk most egy kis összefoglalóval. Raktáraink, tárolóink az alábbi helyszíneken érhetőek el: III. kerület Budapest, Újliget sétány, Pomáz és Szentendre.