10 új beltéri tárolóval bővültünk a XIII. kerületben

10 új beltéri tárolóval bővültünk a XIII. kerületben

A raktár24-nél minden nap törekszünk arra, hogy a legjobbak legyünk. Fontos számunkra, hogy bérlőinknek jó véleménye legyen szolgáltatásainkról. Legyen az ügyintézés, elérhetőség, tároló kapacitás bővítés, illetve átköltözés vagy éppen a raktárak bemutatása személyes átadással. Hangsúlyozzuk, hogy elkötelezettek vagyunk és megoldást kínálunk a helyhiányra, hogy jó véleménnyel forduljanak hozzánk. 

Apróságnak tűnhet a XIII. kerületben történő tároló fejlesztés, viszont csapatunknak egy újabb lépcsőfokot jelent. Elmondhatjuk, hogy bővültünk és közel sincs vége. A Dózsa György úti metrómegállótól nem messze, a Dráva utcával párhuzamos Tisza utca 14. szám alatt találhatók az alagsori kis méretű temperált, önkiszolgáló mini raktárak. A raktárhelyiség a hét minden napján 0-24 órájában saját kapukóddal, illetve kulccsal hozzáférhetők.

Ezzel a 10 új beltéri raktárhelyiséggel, már összesen 346 darab tárolóval állunk rendelkezésre országosan. 

Budapesten – 66 darab
Szentendrén – 98 darab
Pomázon – 134 darab
Debrecenben – 12 darab
Győrben – 31 darab
Sződön – 5 darab

A weboldalunkon személyes igényeknek megfelelően rendezhetők a tárolók. Figyelembe vettük bérlőink legkeresettebb rendezési szempontjait, hogy ezzel is segítsük a megfelelő tároló kiválasztását.

A rugalmasan önállóan működő raktárhelyiségeinket ajánljuk azoknak, akiknek nem áll rendelkezésére több hely a lakóterében vagy már minden egyes négyzetmétert kihasználtak.

Hívja kolléganőnket, aki készséggel, segítőkészen áll rendelkezésre és válaszol kérdéseire.
Mihalkó Anett
Telefon: +36 20 368 30 01