A fejlesztés nem áll le: Hello Győr - Töltéstava

Hello Győr - Töltéstava

Ahogy ígértük korábbi híreinkben a fejlesztés nem áll le. Sőt törekszünk, hogy szolgáltatásaink mindig a legjobbak legyenek. Jó véleménnyel forduljanak hozzánk új, vagy meglévő lakossági, illetve üzleti bérlőink, akiknek szüksége lehet egy rugalmas önállóan működő raktárhelyiségre. Ezzel elérve, hogy a bérelni kívánt tároló konténer könnyen megközelíthető helyen és elérhető legyen a hét minden napján akár reggel, napközben vagy az éjszaka folyamán.

Örömmel jelentjük be, hogy Győr – Töltéstava ipari parkjában elérhető 31 darab új kültéri tároló raktárkonténerünk. Az M1-es autópálya 115-ös kilométerénél található lehajtótól a 81-es főúton Töltéstava felé 2 kilométerre. Így már Szentendre-, Pomáz-, Budapest-, Debrecen-, Sződ településen kívül Győr is szerepel a kereshető/bérelhető raktárkereső között. 6 településen vagyunk jelen 12 helyszínnel és eddig összesen 297 darab tároló közül választhatnak bérlőink.

Raktárkereső

Győr – Töltéstaván található tároló konténerek paraméterei megfelelnek az általánosan használt 40 lábas tengeri konténerek tulajdonságaival. Hasznos alapterülete 30 m2, belmagasságuk 270 cm, hosszúságuk 1200 cm és széleségük pedig 240 cm. Alkalmas akár egy 3-4 szobás lakás bútorainak biztonságos tárolására. Ideális választás különböző eszközök, illetve gépek tárolására. Költözéskor vagy felújításkor az ideiglenesen nem használt tárgyak elhelyezésére. Középen nyíló por- és cseppmentesen záródó kétszárnyú ajtónak köszönhetően, a ki- és bepakolás nem okoz nehézséget. A bérelt konténer autóval, teherautóval közvetlenül megközelíthető, így egészen az ajtajáig be lehet állni. A terület motoros kapuja saját telefonnal nyitható. Mivel a raktárkonténerek önkiszolgálók ezért a hét minden napján 0-24 órában elérhetők. A kültéri konténer zárása lakattal történik. A biztonságról kerítés és telepített kamerarendszer felel. A területen vízvételi lehetőség és mosdó használati lehetőség biztosított.

Összegezve, elkötelezettek vagyunk a szolgáltatásaink iránt és megoldást kínálunk a helyhiányra. A rugalmasan önállóan működő raktárhelyiségeinket ajánljuk azoknak, akiknek nem áll rendelkezésére több hely a lakóterében vagy már minden egyes négyzetmétert kihasználtak.

Hívja kolléganőnket, aki készséggel, segítőkészen áll rendelkezésre és válaszol kérdéseire.

Mihalkó Anett
Telefon: +36 20 368 30 01