Hurrá NYÁR!

Hurrá NYÁR!

Az egész éves rohanás, munka és jelen esetben bezártság után sokan bízunk abban, hogy a tervezett egy-két hetes nyaralás alatt majd sikerül feltöltődni, kikapcsolódni, új élményekkel gazdagodni.Viszont ahogy közeledik az indulás időpontja, egyre több kérdésre keressük a választ és stresszesebb helyzetben találjuk magunkat, mint a nyaralás tervezése előtt.

Hol a hálózsák? A felfújható flamingó? A békatalp és a búvárszemüveg? A pumpa, a matracok? A napernyő, meg a strandsátor? A tetőcsomagtartót ki fogja kiszabadítani a sarokból?  Bőröndöket látta valaki? A hűtőtáskának itt kell lennie valahol?!?

És…kezdődik a nyaralás előtti káosz!

Milyen jó lenne, ha ezek a szezonális eszközök egy helyen lennének, biztonságban, tiszta környezetben!

Ez nem lehetetlen!

A Raktar24.hu-n számos mini lakossági tárolót kínálunk már 3 m²-től. Érdemes végiggondolni, melyek azok a tárgyak, amik szezonálisak, mégis egész évben kerülgetünk, vagy épp elrejtünk. A különböző méretű tárolóink több helyszínen elérhetőek, változó igényeknek megfelelően 3 m²-től 30 m²-ig!

Minden raktárunk biztonságos. Ha nálunk bérelsz egységet, 0-24 órában hozzáférhetsz az értékeidhez. A kulturált környezetben kialakított tárolóknál a parkolás ingyenes. Rugalmas gyors ügyintézéssel, rövid és hosszú távú bérlési lehetőséggel várunk nagy szeretettel. 

Próbáld ki a részletes raktárkeresőnket, ahol többféle szűrőfunkciónak és rendezési sorrendnek köszönhetően, pár kattintásból megtalálod a számodra tökéletes lakossági mini tárolót, melyek már várják az értékeidet, szezonális tárgyaidat.

Szezonális? Raktár24 az ideális!