Lakossági mini raktár bérlés

Lakossági mini raktár bérlés

Elköltözöl? Összeköltözöl? Felújítasz? Hosszú távon több helyre van szükséged? Lakossági mini raktár bérlése a legegyszerűbb megoldás! 

Ebben az amúgy is nehéz, komoly logisztikát igénylő költözős időszakban kíméld meg idegeidet a felesleges stressztől. A Raktár24 rugalmas megoldást kínál neked.

Ha ügyes vagy és minden zökkenőmentesen megy, talán 1 hónap is elég egy teljes felújításra. Erre az időszakra is tudunk biztosítani neked tárolóegységet. Ha mégsem végeznének a mesterek, semmi gond, - mármint ami a tároló bérleti időszakát illeti - addig hosszabbítod, ameddig szükséges. Szerződéskötéskor, ha jelzed, hogy elhúzódhat a munkafolyamat, akkor mindent megteszünk azért, hogy biztosítani tudjuk neked a következő hónapra is az egységet. 

1-2 tipp a költségek optimalizálásához, a kevésbé stresszes költözéshez:

 
  • Ha tudsz, tervezz előre a bérlést illetően is, hogy a raktárainkba minél kedvezőbben tudj beköltözni. 
  • Gondold át alaposan, hogy mekkora raktárra van szükséged!

Beltéri tárolóink 3,6m2-től állnak rendelkezésedre egészen 30m2-ig, de ha még több térre van szükséged, abban is tudunk segíteni. 

 

Mi fér bele? 

3,6m2

A weboldalunkon is megtalálható legkisebb tárolónk 3,6 m2. 300 cm-es belmagassággal, 190cm*190cm-es oldalméretekkel rendelkezik, egy kisebb garzonlakás bútorainak tárolására megfelel. Ideális téli sporteszközök tárolására is. 

5-10 m2 között

Az 5-10m2 közötti tárolóba nagyságrendileg egy 2 szobás lakás bútorai férnek el. Belmagasságuk és az oldalméretek a m2 függvényében, valamint az elhelyezkedésüktől is függ. Részletes raktárkeresőnk segítségével könnyen megtalálható az optimális beltéri temperált tároló. 

10-15 m2 között 3 szoba, 15-20 m2 között pedig már 5 szoba bútorait lehet tárolni kényelmesen. 

20-30m2 között pedig már 200 m2-es lakás bútorait is elraktározhatjuk. 

Ha bizonytalan lennél a szükséges raktár méretében, hívj minket, örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat.

Készülj fel időben a csomagolásra!

Bár minden tárolónk szép tiszta, biztonságos és temperált, a szállítás alatt sérülhetnek a bútorok, ezért elengedhetetlen azok becsomagolása. Arra figyelj, hogy az apróbb tárgyak csomagolására szánt dobozok ne legyenek túl nehezek, mert szállítás közben könnyen kiszakadhat az aljuk. Javasoljuk, hogy minden dobozra írd rá, hogy honnan pakoltad ki. Pl.: Konyha, evőeszköz. Sőt,

Pakolj be okosan!

Miután a Raktár24 tárolói 0-24 órában, bejelentkezés nélkül elérhetőek, így érdemes azokat a dobozokat elölre pakolni, amire úgy gondolod, hogy szükséged lehet hamarosan. Ha nagyobb méretű tárolóink közül választasz, akkor fontolnod meg a középen hagyott kis átjárót, így könnyen meg lehet közelíteni majd a raktár hátsó részét is.

A Raktár24 csapata mindent megtesz azért, hogy zökkenőmentesen történjen a tárolóba való beköltözés.

Szolgáltatásaink:

  • Költöztetés
  • Autóbérlés sofőrrel
  • Autóbérlés sofőr nélkül
  • Autógumi hozom-viszem szolgáltatás (raktárból szerelőhöz, szerelőtől raktárba)
  • Téli-nyári gumi, alufelni betárolás előtti szakszerű tisztítása
  • A ki- és bepakolások idejére ingyenes parkoló
  • Molnárkocsi, emeléshez elektromos béka ingyenes használata
  • Csomagoláshoz és tároláshoz szükséges dobozok, csomagolási segédanyagok beszerzése

Mini raktár bérléssel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.