Mit jelent az önálló raktározás? 

Az önálló raktározás vagy self storage egy megfizethető tárolási lehetőség rövid vagy hosszú távra egyaránt. Egy biztonságos raktározási szolgáltatás magánszemélyek vagy   üzleti vállalkozások eszközei, tárgyai számára. A Raktár24-nél bármikor hozzáférhet értékeihez, nincs időkorlát, nincs nyitvatartási idő, az egyedi biztonsági rendszereknek köszönhetően a raktárak bármikor látogathatóak. 

Magánszemélyek esetében elmondható, hogy leginkább a beltéri temperált tárolókra esik a választás, a raktározásra szánt bútorok, hangszerek, szezonális eszközök nagyságától függően 5 m2 – 30 m2 között. Ezek a tárolók szárazak, hőmérsékleti ingadozásoktól mentesek és természetesen biztonságosak. 

Beltéri raktáraink 3 helyszínen érhetőek el:

 
  • III. kerület Budapest, Újliget sétány / 1038 Budapest, Újliget sétány 3. D épület pinceszint. Tároló méretek: 3,6 m2-től, 10,6 m2-ig
  • Szentendre / 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Tároló méretek: 6 m2-től 30 m2-ig
  • Pomáz / 2013 Pomáz, Ipartelep utca 2988/30. hrsz. Tároló méretek: 4,5 m2-től 25 m2-ig

Üzleti bérlőink körében a kültéri konténer tárolók a népszerűbbek, bár irattárolásra és webshop termékek raktározására ők is a beltéri temperált tárolókat választják. A Raktár24-nél egyedülálló módon tengeri konténereket BELTÉREN is kínálunk bérlésre, így annak minden előnye ötvöződik a temperált környezettel. A tengeri konténerek egyik nagy előnye, hogy a kétszárnyú ajtónak köszönhetően utánfutóval könnyen rá lehet fordulni azokra, így nagyobb, nehezebb tárgyakat is könnyedén el lehet helyezni a raktárban, akár motort vagy jet ski-t is.

Kültéri konténer tárolóink 2 helyszínen érhetőek el: 

  1. Pomáz / 2013 Pomáz, Ipartelep utca 2988/30. hrsz.
  2. Szentendre / 2000 Szentendre, Dózsa György út 87.

Tároló bérlés 3 egyszerű lépésben:

  1. Részletes raktár kereső segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb tárolót, majd kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.
  2. A kapcsolatfelvétel után közösen megnézzük a kiválasztott tárolót, majd megtörténik a szerződéskötés. A bérleti díj és a kaució megfizetése után átadjuk a kiválasztott raktárhoz tartozó biztonsági kódokat, kulcsokat.
  3. Kezdődhet a költözés. Ezentúl, 0-24 órában hozzáférhet a bérelt tároló tartalmához. 

A zökkenőmentes beköltözést egyedi igényekre szabott szolgáltatásokkal segítjük:

  • Költöztetés
  • Autóbérlés sofőrrel
  • Autóbérlés sofőr nélkül
  • Csomagoláshoz és tároláshoz szükséges dobozok, csomagolási segédanyagok beszerzése