Nem tudod eldönteni, hogy rövid-, vagy hosszútávra tervezel?

Rövid-, vagy hosszútávra tervezel?

A döntés a Te kezedben van, mi megoldást kínálunk a helyhiányra és segítünk a tárolásba. Mindennek megvan a maga helye, ahogy a mondás is tartja „rend a lelke mindennek”. Ha nem áll rendelkezésedre több hely a lakóteredben és kihasználtad minden egyes négyzetméteredet. Akkor jön az észrevétel, hogy oda már nem fér be több minden. A raktar24.hu ez esetben jön képbe, vedd fel a kapcsolatot kolléganőnkkel. Te elmondod mik a legfőbb paraméterek, ő segít a választásban és megtalálja a megfelelőt neked. A weboldalunkon is kereshetsz a részletes keresőben, helyszínek, méretek megadásával szűkítheted keresésed. Ezek után 21 pontban tovább szűrheted keresésed, így megtalálva a neked megfelelő raktárhelyiséget. Választhatsz kültéri vagy beltéri raktárkonténert, de ha az túl nagy lenne, akkor beltéri kicsi, illetve közepes tárolót találhatsz 11 helyszínen.

A tárolókról röviden:

A hét minden napján elérhetőek, nincs nyitvatartási idő 0-24 órában rendelkezésre állnak. Közvetlen leparkolási lehetőség a kültéri raktárkonténerek elé, így megkönnyítve a pakolást. Rugalmas bérleti időtartammal, időarányos bérleti díj számítással bérelhetsz nálunk. Mindig kitakarított tárolót vehetsz birtokba. Személyesen bemutatjuk és átadjuk a kiválasztott mini raktárat, tárolót, self store-t vagy konténert. Akár többen is összefoghattok, így csökkentve a költségeket.  

Magánszemélyek esetében elmondható, hogy leginkább a beltéri temperált tárolókra esik a választás, a raktározásra szánt bútorok, hangszerek, szezonális eszközök nagyságától függően 5 m2 – 30 m2 között. Ezek a tárolók szárazak, hőmérsékleti ingadozásoktól mentesek és természetesen biztonságosak. 

Üzleti bérlőink körébenkültéri konténer tárolók a népszerűbbek, bár irattárolásra és webshop termékek raktározására ők is a beltéri temperált tárolókat választják. A tengeri konténerek egyik nagy előnye, hogy a kétszárnyú ajtónak köszönhetően utánfutóval könnyen rá lehet fordulni azokra, így nagyobb, nehezebb tárgyakat is könnyedén el lehet helyezni a raktárban, akár motort vagy jet ski-t is.

Nézzük felmerülhet-e kérdés a tárolással kapcsolatban. Ha igen, keress minket szívesen válaszolunk kérdéseidre.