Önkiszolgáló raktár

Kezdődhet a költözés?

Saját tároló, mini storage, self storage, önkiszolgáló raktár, sokféleképpen hívhatóak, de ugyanazt jelentik. Egy olyan egységet, ahol biztonságban tárolható minden olyan érték, mely nem fér el, felesleges, vagy nincs szezonalitása.

A saját vállalkozással rendelkezők már régebb óta használják, pl.: a felgyülemlett könyvelési anyagok tárolására vagy éppen építkezésben használt szerszámok és anyagok raktározására.  Tökéletes megoldás webshop termékek, teljes árukészlet tárolására is.

Az emberek életmódja állandóan változik, de elmondható, hogy a lehetőségekhez mérten egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre. Sokan költöznek kertes házból társasházba, vagy épp nagyobb felújításba kezdenek.  Mindkét esetben felmerül a probléma, hogy nincs elég hely.

Ez a szolgáltatás biztonságos teret biztosít az ügyfeleknek.  A bérelhető tárolók mérete lehet igényekhez mérten kicsi vagy nagy, kérhető 1 hónapra, vagy akár több évre is.

A Raktár24-nél arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő raktár egységet.

Választhat kültéri tengeri konténert, melynek előnye, hogy a kétszárnyú konténer ajtónak köszönhetően utánfutóval könnyen rá lehet fordulni, így nagyobb, nehezebb tárgyak vagy akár motor, jet ski tárolására is alkalmas.

 

Vagy beltéri temperált tárolót, 3,6m2-től egészen 30m2-ig. A száraz, hőmérsékleti ingadozásoktól mentes, temperált tárolóinkban biztonságban tudhatja értékeit, árukészletét.

Bérlőink számára kiváló infrastruktúrájú, jó közlekedésű, könnyen megközelíthető és a nap 0-24 órájában üzemelő mini storage helyszíneket kínálunk Szentendrén, Pomázon és a III. kerületben.

Kezdődhet a költözés?