Rugalmas, kényelmes, biztonságos, megfizethető

raktar24.hu - rugalmas, kényelmes, biztonságos, megfizethető

A self storage jellegű önkiszolgáló tárolás olyan, mint egy személyes tárolóhely. Saját igényeidnek megfelelően pakolhatsz akkor, amikor akarod. Hogy miért? Mert egy tároló bérlése nem jár elkötelezettséggel.

Igény szerint rugalmasan lehet bérelni rövid- vagy hosszú távra. Kényelmes, mivel a hozzánk legközelebb eső raktárhelyiségben lévő tárolót választhatjuk, amely könnyen megközelíthető helyen, akár gépkocsi beállási lehetőséget biztosítva áll rendelkezésre a hét minden napján 0-24 óráig. Biztonságos, mert az ingatlan, ahol a tárolók elhelyezkednek biztonsági rendszerrel védettek.

Az emberek életmódja állandóan változik, de elmondható, hogy a lehetőségekhez mérten egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre. A self store szolgáltatás számos élethelyzetben nyújt magánszemélyeknek, vállalkozásoknak praktikus megoldást a helyhiánnyal szemben.

Magánszemélyként elgondolkodtató a szezonálisan használt, mint például téli-nyári gumi, kerékpár, gyerekruha, játékok és a „valamire jó lesz” tárgyak elhelyezése kisebb vagy közepes tárolóban. Így nem a családi életteret csökkenti azáltal, hogy foglalja a helyet a lakásban.

A saját vállalkozással rendelkezők már régebb óta használják, pl.: a felgyülemlett könyvelési anyagok tárolására vagy éppen építkezésben használt szerszámok és anyagok raktározására.  Tökéletes megoldás webshop termékek, teljes árukészlet tárolására is.

Ez a szolgáltatás biztonságos teret biztosít bérlőinknek.  

A bérelhető tárolók mérete lehet igényekhez mérten kicsi vagy nagy, kérhető 1 hónapra, vagy akár több évre is.

Mi arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő raktár egységet.

Hívja kolléganőnket, aki készséggel, segítőkészen áll rendelkezésre és válaszol kérdéseire. 
Mihalkó Anett | Telefon: +36 20 368 30 01