Tárolóegység bérlése vállalkozások számára

Tárolóegység bérlése vállalkozások számára

Az önálló raktározás fogalmát egyre több kereskedelmi szereplő fedezi fel. Gondolhatnánk, hogy raktárt bérelni leginkább magánszemélyeknek lehet érdekes, de a tapasztalat azt igazolja, hogy egyre több vállalkozás veszi igénybe a self storage szolgáltatást. A mai rohanó világban a cégek gyorsan fejlődnek, mindenki keresi a lehetőséget, hogyan tudna egy működő vállalkozást indítani, vagy épp fenntartani. A kreativitás és a stratégiai gondolkodás nagyban befolyásolhatja az elért eredményeket. 

A tárolóegységeket ne úgy képzeljük el, hogy csak az otthon felhalmozódott felesleges tárgyak gyűjtőhelye lehet.  Az üzleti életben is hasznos teret jelentenek, gondoljunk például egy online, webshoppal rendelkező vállalkozásokra, akik az ilyen tárolókban tartják raktárkészletüket. Funkcionális és megfizethető megoldás a termékek elhelyezésének. Könnyebb és kényelmesebb, ha minden termék egy helyen van. Számos webshop vállalkozás működésük elején az otthoni térből választ le helyet az árukészlet tárolására, de a megnövekedett vásárlói réteg nagyobb készletet igényel. A nagyobb készlet pedig több helyet, ezért választanak minket. Így az otthon – munkahely egyensúly megmarad. 

Nemcsak költséghatékony, de biztonságos is, hiszen egyedi biztonsági rendszerrel ellátott raktárakba csak az mehet, aki ismerti az önálló riasztó kódokat vagy telefonszámokat, nem is beszélve a kamerás megfigyelésről. A Raktár24-nél a tárolt készlet bármikor elérhető, hiszen önkiszolgáló tárolóink a nap 24 órájában látogathatóak. 

Ház és lakásfelújító mesterek is élvezik a Raktár24 tárolóinak összes előnyét. Létrák, festékes vödrök, csiszolók, talicskák, szerszámok és gépek hada pihen raktárainkban. A kollégák reggelente a raktáregység előtt veszik fel a szükséges eszközöket a napi munkavégzéshez és viszik is vissza azt a munkaidő lejáratakor. Így minden egy helyen marad! Ráadásul a parkolásért sem kell külön fizetni. Munkájukat megkönnyítve molnárkocsit, az emeléshez elektromos békát biztosítunk.

Sokan azokat a raktár egységeket választják, ahol a tárolókat közvetlenül meg lehet közelíteni gépkocsival vagy épp teherautóval, így megkönnyítve a ki és bepakolást. 

Tárolóink, sokszínűségük miatt minden felmerülő igényt kielégítenek.

Részletes raktárkeresőnk segítségével könnyen megy a választás.