Újabb beltéri- és kültéri mini raktárakkal bővült portfóliónk

Ha majd szeretnétek ledolgozni a karácsonyi nagy étkezések feleslegeit, itt egy remek programajánlat a karácsonyi szünetre. Szedjétek össze a ritkán, vagy szezonálisan használt tárgyaitokat, hogy ne otthon kerülgessétek az értékes életteretekben.

Újabb beltéri és kültéri mini raktárakkal bővült a raktar24.hu portfóliója.
Szentendrén további új 16 beltéri tároló / mini raktár kivitelezése fejeződött be a Kalászi úti mini storageban, ami a Bravos mellett található (bejárat a Budakalászi útról balra a DMRV vízművek épületénél). A beköltözéshez teljes körű segítséget nyújtunk, új elektromos villásemelőnkkel, költöztető partnerünkkel.

Elérhető tárolók, már 19.900 Ft / hó-tól.

Mit tárolnak jelenlegi bérlőink?
Biciklit, sílécet, síboxot, motort, alkatrészt, megmaradt építőanyagokat, bútorokat, babaholmikat a következő picur érkezéséig. Egyszóval mindent, amit otthon csak rakosgatunk jobbról balra, és egyszer majd kell, persze olyankor meg nem tudjuk otthon hol van.

"Ha az ember képes a szűkebb környezetében rendet teremteni és helyre tenni a dolgokat, akkor a tágabb környezetében is sikerülni fog. Nem szabad hagyni, hogy a dolgok eluraljanak minket, mert akkor előbb-utóbb elveszítjük az áttekintést és belefulladunk."
- Nicolaus Barreau